موضوع: "معرفی آثار"
در این پست روایت عزت الله مطهری از شکنجه شدنش به دست محمد علی شعبانی -معروف به حسینی- را می خوانید.
من تا آن وقت حسینی، شکنجه گر معروف، را ندیده بودم ولی آوازه اش را شنیده بودم. فکر نمی کردم کار به این آسانی تمام شده باشد، و اینها این قدر زود خر شوند . ولی خود را دلداری می دادم که شاید اینها فعلاً یک سری مسائل برای کار کردن دارند و یک هفته دیرتر یا زودتر فرقی به حال شان نمی کند. من هم که تازه دستگیر نشده ام که بخواهند فشار بیاورند تا قراری از دست نرود . یک سال و نیم است که در زندان هستم و برایشان مسئله ای فوری و فوتی نیستم، لذا قبول یک هفته وقت از طرف آنها را باور کردم .
نگهبان فرنج را به سرم کشید و به طبقه پایین (طبقه دوم ) پشت در اتاق حسینی آورد. در آنجا دیدم عده ای در صف جلوتر از من ایستاده اند. جالب اینکه بعضیها قبل از اینکه نوبت شان برسد در همان پشت در خودشان را خراب می کردند. برخی هم گریه می کردند. محمدی از طبقه بالا داد زد: آقای حسینی رفیقت را فرستادم تحویلش بگیر ! خارج از نوبت بفرست استراحت کند . در اینجا بود که دیگر فهمیدم خارج از نوبت، برنامه ای برایم در نظر گرفته اند. حسینی فرنج را از سرم برداشت . نگاهی کرد، من هم نگاه کردم : دراکولا بود! برای برخی که آمادگی نداشتند، دیدن قیافه حسینی خود یک شکنجه بود؛ ریختش، هیکلش، دندانهایش، چشمهایش وحشتناک بود. یک آدم وحشی! با دیدن حسینی جا خوردم، فهمیدم که اوضاع پس است . حسینی گفت : به به عزت خان! دوست صمیمی ما حالت چطور است؟ ! گفتم: بد نیستم، دست مرا گرفت و خیلیمؤدبانه به داخل اتاقش برد . مرا به روی تخت خواباند . پاهایم را به طرفین و دستهایم را از بالا بست . بعد گفت : هیچ حرف نمی زنی، صدایت هم در نیاید، فقط هر وقت خواستی حرف بزنی، انگشت شصت دستت را تکان بده . بعد خیلی خون سرد شروع کرد به زدن شلاق، که تا مغز استخوانم تکان می خورد. هر ضربه چون شوکی بود و نفس را بند می آورد.
صفحات: 1· 2
سلام دوستان با عرض تبريك بمناسبت شكست حكومت داعش كتاب آخرين خاكريز به نويسندگي ميكائيل احمد زاده در اين پست به اشتراك گذاشته مي شود واقعا جنايتي را كه بعثي هاي عراق با اسراي ايران در جنگ تحميلي كرده اند كمتر از داعش نبوده است.
خدايا تمامي ظالمين را لعنت و نابود كن.
كتاب آفتاب در مصاف به علل و ابعاد حادثه عاشورا از زبان مبارك حضرت آيت الله خامنه اي مي باشد كه خواندن اين كتاب را به دوستان عزيز توصيه مي كنم.
كتاب راز كانال كميل از انتشارات شهيد ابراهيم هادي، روايت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان كميل در كانال دوم فكه است.
با عرض تسليت ايام سوگواري و عزاداري ماه محرم خدمت شما دوستان
فايل كتاب آذرخش كربلا اثر استاد بزرگوار محمد تقي مصباح يزدي
1.امام على النقى(ع)، سید کاظم ارفع، تهران، مؤسسه انتشارات فیض کاشانى، 1370، رقعى، 63 ص.
2. امام هادى(ع)، گروه کودکان و نوجوانان بنیاد بعثت، بازنویسى: مهدى رحیمى، تهران، بنیاد بعثت، 1373، رقعى، 110ص (از سلسله کتابهاى برگزیدگان ـ12).
3. امام هادى(ع)، ترجمه واحد تدوین و ترجمه، تهران، سازمان تبلیغات اسلامى، 1368، جیبى، 138ص (از سرى کتابهاى سرچشمههاى نور ـ12)
4. امام هادى قهرمان شکست ناپذیر عصر متوکل، محمد رسول دریایى، (مؤلف در آخر کتاب امام هادى و نهضت علویان، این کتاب را ضمن آثار چاپ شدهاش معرفى نموده است، اما اطلاعات دیگری پیدا نشد.)
5. امام هادى(ع) و نهضت علویان، محمد رسول دریایى، تهران، انتشارات رسالت قلم، 1361، رقعى، 293 ص.
6. پیشواى دهم، حضرت امام على بن محمد الهادى(ع)، گروه نویسندگان، قم، مؤسسه در راه حق، 1371، رقعى، 70ص (این کتاب به عربى و اردو ترجمه شده است.)
7. تحلیلى از تاریخ دوران دهمین خورشید امامت، امام هادى، على رفیعى، قم، انتشارات دفتر تبلیغات اسلامى، 1370، وزیرى، 163ص.
8. تحلیلى از زندگانى امام على النقى(ع)، گروه نویسندگان، زیر نظر قوامالدین وشنوى قمى (1325 ـ 1418ق)، قم، مؤسسه احیاء و نشر میراث اسلامى، 1359، جیبى، 111ص.
9. تحلیلى از زندگانى امام هادى(ع)، باقر شریف قرشى، ترجمه محمدرضا عطایى، مشهد، کنگره جهانى امام رضا، 1371، وزیرى، 528 ص.
10. حضرت امام علىالنقى، فضلالله کمپانى (م1414ق)، تهران، انتشارات مفید، 1360.
11. حضرت امام علىالنقى(ع)، عبدالامیر فولاد زاده، تهران، انتشارات اعلمى، 1359، وزیرى، 40 ص (مصور، ویژه نوجوانان)
12. حضرت امام على نقى، سیدمهدى آیتاللهى (دادور)، تهران، انتشارات جهان آرا، 1368، وزیرى، 24 ص (مصور، ویژه نوجوانان) (این کتاب به زبانهای عربى، ترکى، اردو، انگلیسى، فرانسه و تاجیکى ترجمه شده است.) (از سلسله کتابهاى آشنایى با معصومین ـ 12)
13. حضرت امام هادى [میرابوالفتح دعوتى]، قم، انتشارات شفق، بىتا، وزیرى، 32 ص (مصور، ویژه نوجوانان) (این کتاب به زبان عربى ترجمه شده است.)
سلام دوستان فايل كتاب مختار نامه جهت استفاده به اشتراك گذاشته مي شود.
کتاب فلسطین از منظر حضرت آیتالله سید علی خامنهای، مروری است بر دیدگاه ایشان در مورد مسئلهٔ فلسطین به همراه مقدمهای از دکتر ولایتی که به اهمیت فلسطین و نقش و جایگاه آن در امت اسلامی میپردازد. این کتاب در هشت فصل به موضوعاتی مانند شبهات مطروحه در مسئلهٔ فلسطین، آیندهٔ فلسطین و راهحلهای مسئلهٔ فلسطین از منظر مقام معظم رهبری میپردازد. در این کتاب علاوه بر انتشار بیانات رهبر انقلاب در خطبههای نماز جمعهٔ تهران در تاریخ ۱۳۵۹/۵/۱۷ (دومین برگزاری روز قدس انقلاب اسلامی) در ۸ بخش شامل «کلیات»، «شکستها و پیروزیها»، «مسئولیتها»، «جنایات»، «راهحلها»، «قهرمانان»، «روشنگری» و «آیندهٔ روشن» به مرور بیانات حضرت آیتالله خامنهای پیرامون مسئلهٔ فلسطین پرداخته است.
برای مشاهده فایل کتاب کلیک نمایید.
دوستان گرامی در این پست فایل کتاب الأعداد.الساعات. التواریخ بارگزاری می گردد.
کتاب بانوی ملکوت، نگاهی به حیات معنوی کریمه آل محمد حضرت معصومه سلام الله علیها می باشد به قلم آیةالله علی کریمی جهرمی. در این کتاب نویسنده ابتدا شهر قم را در آیینه روایات و اخبار مورد بررسی قرار داده است و بعد از آن به افتخارات و کرامات بانو پرداخته است.
کتاب ماه غریب من از مجید ملا محمدی مشتمل بر چهار فصل است که به داستانهایی از زندگانی امام رضا علیه السلام اشاره می کند. فصل اول بهشت مدینه، فصل دوم هشتمین آسمان، فصل سوم سفر به سرزمین غربت و فصل چهارم سرانجام و تنهایی می باشد. این کتاب برای سنین نوجوان و جوان توصیه می گردد.
دوستان طاعات و عبادات شما مورد قبول درگاه احديت در اين پست پنجاه منبع در مورد ماه مبارك رمضان جهت فعاليتهاي تحقيقي پژوهشي معرفي مي گردد.
۱. المراقبات
نویسنده: میرزا جواد ملکی تبریزی، مترجم: ابراهیم محدث بند ریگی.
کتاب مذکور، به بحث درباره بیان فلسفه، آداب و اعمال روزهای هر ماه قمری پرداخته و در فصل دهم تا سیزدهم در مورد ماه رمضان، شب و روز به تفصیل سخن گفته است. فواید گرسنگی، درجات روزه، اقسام روزه داران، انواع نیت در سحر و افطار و آداب آن، فضیلت ماه رمضان، دعا و آداب آن، شب های قدر، وداع با ماه رمضان و آداب شب و روز عید فطر، از دیگر مباحث ارائه شده در این اثر است.
۲. ماه خدا: پژوهشی جامع درباره ماه مبارك رمضان از نگاه قرآن و حدیث
نویسنده: محمد محمدی ری شهری.
به کوشش: رسول افقی، مترجم: جواد محدثی، ويراستار: محمدهادی خالقی.
پژوهشی جامع در اذكار، آداب و دعاهای ماه مبارك رمضان است كه با استفاده از آیات قرآن، روایات فریقین و كتاب های دعا به بررسی این موضوع پرداخته است. این اثر، در پنج بخش سامان یافته و هر بخش شامل فصل هایی است. بخش اوّل، مشتمل بر فضایل این ماه و عظمت و بركات و دیگر ویژگی های آن است. بخش دوم و سوم، به اهمیت روزه و آداب روزه داران و پرهیز از محرمات روزه، و بخش بعد به ذكر اهمیت شب های قدر و اعمال و اذكار آن اختصاص یافته است. آداب وداع با این ماه با عظمت و ورود به ماه شوال و عید فطر و اعمال آن، پایان بخش كتاب است.
تذکر: این کتاب، به زبان عربی با عنوان مراقبات شهر رمضان به اهتمام جواد علی کسار ترجمه شده و توسط مؤسسه دارالحدیث منتشر گردیده است.
۳. برنامه ارتباط با خدا در ماه ر مبارک رمضان
نویسنده: محمدمحسن فیض کاشانی.
معرفی کتاب آفات پژوهش از محمدعلي نجفي:
بیان برخی از آفات، آسیبها و موانع یک پژوهش مطلوب است. در ابتدای این اثر به بیان چیستی پژوهش، اهمیت و پیشنه آن، فواید و نتایج آن، مراتب و مراحل آن و رعایت اخلاق در آن پرداخته شده و برخی از مشکلات پیش روی پژوهشگران بیان شده است. نویسنده به همین منظور به اموری مانند: موازیکاری در پژوهش، روش مطالعه غلط، ناقص گذاشتن کار، عجله کردن در ارایه تحقیق، عدم انس با کتاب، انزوای علمی، تندخوانی، ضعف در شناخت منابع معتبر و دست اول، جدایی بین آموزش و پژوهش، وجود ابهام در استنادات، عدم جسارت علمی، سرقت علمی و ادبی، عدم تسلط بر زبان، عدم هدفمندی، نداشتن روح علمی، تعصب فکری و اعتقادی، خودرأیی، ناامیدی، حاشیهپردازی، وسواس علمی، فقر مالی و … به عنوان آفات فردی پژوهش اشاره نموده است. وی همچنین به برخی از آفات پژوهش گروهی و اجتماعی پژوهش نیز اشاراتی کرده است.
کتاب روش تحقیق در پایان نامه نویسی دکتر خاکی به بررسی روش های تحقیق برای نوشتن پایان نامه می پردازد.برخی از سرفصل های کتاب عبارتند از:
مقدمه
بیان مسأله (تعریف موضوع تحقیق )
تاریخچه وادبیات موضوع تحقیق
اهمیت وضرورت موضوع تحقیق
اهداف تحقیق
چارچوب نظری تحقیق
مدل تحلیلی تحقیق
فرضیات تحقیق (در صورت وجود)
روش تحقیق
قلمرو مکانی تحقیق (جامعه آماری)
قلمرو زمانی تحقیق
روش نمونه گیری وتعیین حجم نمونه
ابزارهای گردآوری داده ها (اطلا عات)
روش تجزیه وتحلیل داده ها
شرح واژه ها واصطلاحات به کار رفته در تحقیق
امروزه ما به طلابي هدفمند ، اميدوار،بانشاط،دردمند، باتقوا، آشنا با قرآن وحديث، زمان شناس، كارآمد وتوانمند در عرصه قلم وبيان نياز منديم.لذا به نظر مي رسد كه در بخش هاي آموزشي ؛ پژوهشي ، فرهنگي ، تبليغ ومديريت در حوزه بايد شاهد نوآوري وشكوفايي باشيم. اگرحوزه بخواهد در مسائل مختلف شكوفا شود بايد از دورن متحول شود. خلاقيت ونوآوري در ابعاد فوق به تنهايي نتيجه بخش نمي باشد . طلاب در حوزه هاي علميه بايد به گونه اي آموزش ببينند وتربيت شوند كه علاوه بر اين كه خود متأثر از برنامه ها وآموزش ها شده وخودسازي كرده انداز نظر علمي پربار گشته خلاق ومربي هم باشند. آن زمان است كه ما يك حوزه علميه خلاق داريم. در حوزه بايد آموزش وپرورش وپژوهش باهم هماهنگ ودركنار هم به گونه اي قرار گيرند كه طلاب در هر سه بعد تقويت شوند. هدف حوزه هاي علميه تربيت طلاب خلاق ، مبتكر و متفكرونويسنده مي باشد ، جهت دستيابي به اين هدف بايد در حوزه هاي عليمه در تمام زمينه هاي فرهنگي ، آموزشي ، پژوهشي و تبليغي خلاقيت ونوآوري داشت.
کلیدواژه: نوآوری، تولیدعلم، پژوهش، حوزه علمیه
نویسنده سرکارخانم منصوره غلامی ، استاد راهنما و پژوهشگر مدرسه علمیه الزهراء(س) اراک
خلاصه کتاب:
پژوهش یا تحقیق یک روند فعالانه، هوشیارانه و سامان مند برای کشف و بازنگری پدیده ها و رخدادها، رفتارها و فرضیه هاست. هر مرحله پژوهش نیاز به مهارت ویژه ای دارد. اساساً باید دانست که آموزش بر پژوهش مقدم است تا کنجکاو نشویم یاد نمی گیریم تا آموخته ها را کنار هم نگذاریم سوال و مسئله طرح نمی شود و تا مسئله نباشد مراحل بعدی تحقیق یعنی جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل و دستیابی به نتایج صورت نمی پذیرد.
پژوهش به معنای یک جستجوی روشمند است و به فعالیت های جستجوگرانه ای گفته می شود که در پی برخورد با یک مشکل یا مسئله انجام می شود و برای دستیابی به دانش و یافته های جدیدی است.
در این کتاب به اهداف، انواع پژوهش و اهمیت آن با مراحل پژوهش و شناخت منابع و بعضی از شرایط پژوهشگری و آموزش آسان نگارش یک مقاله اشاره شده است.
دوستان در سايت مركز مديريت قسمت معاونت پژوهش كتابي بارگزاري شده بود كه براي تدوين يك مقاله و تحقيق مطالعه اش مفيد و لازم است لذا من فايل اين كتاب را در وبلاگ براي استفاده به اشتراك مي گذارم.
*****فاطمه زهرا(ع)
زبان: فارسي
نويسنده: علامه اميني
گردآورنده: حبيب چايچيان (حسان)
نوبت چاپ: چاپ دهم 1384
تعداد صفحات: 120
نام انتشارات: اميركبير
معرفي كتاب:
كتاب فوق در باب مناقب و فضائل حضرت صديقه زهرا (س) مي باشد كه مطالب موجود در كتاب را از دو نظر مي توان تحقيق و بررسي كرد . بخش اول : حضرت فاطمه زهرا (س) از ديدگاه قرن و بررسي آياتي كه مربوط به آن حضرت است . بخش دوم : حضرت فاطمه (س) از ديدگاه روايات و بررسي احاديثي كه در مناقب آن حضرت وارد شده است .
*****فاطمه زهرا (س)
زبان: فارسي
نويسنده: توفيق ابوعلم
مترجم: علي اكبر صادقي
نوبت چاپ: چاپ هفتم 1374
تعداد صفحات: 264
نام انتشارات: اميركبير
معرفي كتاب:
شناخت شخصيت حضرت فاطمه زهرا (ص) فصلي است از كتاب رسالت الهي و مطالعه آن كوششي است در راه معرفت روح اسلام و ذخيره اي است گرانقدر براي انسانهاي هر اثر ، كتاب فوق دفتري است كوچك براي شناخت عظمت آن بزرگوار .
راهنماي پژوهش(كتابشناسي منابع،معجمها،دايره المعارفها و كتابهاي راهنما)
مؤلف:آقاي جواد محدثي
ناشر:مركز انتشارات دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم
كتاب فوق به صورت مجموعه منظمي است كه محقق و پژوهشگر را به گنجينه ها و ذخاير غني علمي و فرهنگي در آثارمكتوب مي رساند و زمينه ساز آشنايي بيشتر با كتابهاي مادر ومرجع وراهنماست.كتابهاي معرفي شده دراين مجموعه ،شخصاتوسط مؤلف،ملاحظه ومرورشده است،تاهم مشخصات كتابشناسي آنها دقيق ارائه شود،هم روش كار و نوع تدوين ومحتوا و موضوع و فصول كتابها،كه اغلب دركتابنامه ها ،فهرستها وكتابشناسيها بهآنها اشاره نمي شود،ياد گردد.مبناي كار در زمينه كتابشناسيها،فرهنگها وكتب لغت،برگزينش بوده،وگرنه صدها كتاب لغت وكتابشناسيهاي موضوعي وجوددارد كه دراين مجموعه نيامده است.از فرهنگهاي لغت،تنها برخي كه ويژگي خاصي داشته(مثل لغت نامة دهخدا و…)آورده شده است.در زمينه شرح حال،تاريخ،علوم قرآني وموضوعات ديگر نيزنمونه هايي آورده شده كه حالت معجمي ومجموعه اي داشته باشد،نه تك نگاريهاي تاريخي وبيوگرافيهاي افرادي خاص.پيرامون هركتاب،ابتدا اطلاعات كتابشناسي زير بيان شده است:نام كتاب،نويسنده،ناشر،تاريخ ومحل نشر،تعداد صفحه،نوبت چاپ،قطع وزبان.سپس پيرامون موضوع كتاب،فصول ومباحث آن توضيحاتي ارائه شده است.درپايان هرمعرفي،به نام چندكتاب ديگركه مرتبط با موضوع كتاب است پرداخته شده است.
1.شيعه در اسلام؛
2. قرآن در اسلام؛
3. وحى يا شعور مرموز؛
4. اسلام و انسان معاصر؛
5. حكومت در اسلام؛
6. سنن النبى؛
7. اصول فلسفه و روش رئاليسم؛
8. على و فلسفه الهى؛
9. خلاصه تعاليم اسلام؛
10. رساله در حكومت اسلامى؛
11. اعجاز قرآن؛
12. رساله لب اللباب؛
13. تعاليم اسلام.
امروزه با توجه به شرایط خاص دنیا و درنوردیدن دانش، مهارت افزایی در جنبه های گوناگون زندگی امری حیاتی و ضروری است. اثر حاضر تلاش محقق ارجمند جناب آقای دکتر سید حسین اسحاقی ، گامی در همین راستاست. ایشان این کتاب را در چهار فصل در جهت کسب مهارت های لازم برای انجام پژوهش، تالیف کرده اند. مطالعه این کتاب به پژوهشگران توصیه می گردد.